10 August - Târgu Jiu

FONDURI EUROPENE ȘI ENERGIE VERDE.
SURSE DE FINANȚARE NERAMBURSABILĂ

DE CE SĂ PARTICIPI ?

Conferința Fonduri Europene și Energie Verde. Surse de Finanțare Nerambursabilă este evenimentul cheie pentru antreprenorii dornici să valorifice oportunitățile de finanțare nerambursabilă de care pot profita la momentul actual.

Fie că ești antreprenor sau angajat al unei companii care intenționează să acceseze finanțare nerambursabilă, conferința Fonduri Europene și Energie Verde. Surse de Finanțare Nerambursabilă îți va oferi cunoștințele și instrumentele necesare pentru a da un impuls semnificativ dezvoltării afacerii tale.

Evenimentul este organizat de Fabrica de Consultanță, firmă cu experiență în accesarea finanțărilor nerambursabile, în parteneriat cu ENERGOLOOP, un start-up ambițios care funcționează sub forma unui hub fotovoltaic și oferă soluții complete pentru finalizarea proiectelor de autoconsum în sectorul industrial din România, dar și pentru parcurile fotovoltaice.

Împreună cu speakerii evenimentului vom explora oportunitățile de finanțare disponibile pentru mediul privat, beneficiile și avantajele investițiilor în energie regenerabilă, precum și impactul lor pozitiv asupra mediului și comunităților locale. Vom înțelege mai bine ce sunt criteriile de eligibilitate, care sunt procedurile de aplicare și termenele limită pentru a accesa aceste finanțări.

Conferința va aborda două teme de interes pentru antreprenori: surse și oportunități de finanțare nerambursabilă pentru mediul privat și investiții în energie regenerabilă prin accesarea fondurilor europene din Fondul pentru Modernizare în România, program ce vizează modernizarea sistemelor energetice, pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră în energie, industrie și transport și pentru a îmbunătăți eficiența energetică.

Anul acesta România va beneficia de o alocare de 1,1 miliarde Euro din partea Uniunii Europene pentru investiții în infrastructura energetică. Pentru a beneficia de sprijin din partea Fondului pentru Modernizare, statele membre UE pot depune proiecte pentru sprijinirea investițiilor în noi capacități de producție de energie electrică produsă din surse regenerabile – energie solară, eoliană, sau hidroelectrică.

Ce subiecte ne propunem să atingem în cadrul conferinței:

Tema 1:

Fondul pentru Modernizare în România

Program derulat la nivel național pentru investiţii în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile: eoliene, solare, biomasă, biogaz, energie geotermală sau sursa hidro.
Tema 2:

Viitorul e electric & parteneriat FdC & ENERGOLOOP

Tema 3:

Programul Regional Sud-Vest Oltenia

Apel de proiecte pentru investiții realizate de către IMM-urile din județele Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj și Mehedinți.
Tema 4:

Programul Tranziție Justă

Vizează investițiile făcute de microintreprinderile și IMM-urile din județele Gorj, Hunedoara, Dolj, Galați, Prahova și Mureș
Tema 5:

Schema de ajutor de stat HG 807/2014

Sunt finanțate investițiile noi cu impact major în economie, de cel puțin 1 milion de euro, echivalentul a 4,5 milioane de lei.
Tema 6:

CONSTRUCTPLUS - Programul național pentru dezvoltarea producției interne de produse și materiale de construcții

Valoarea maximă a finanțării 50 mil. Euro.
Tema 7:

INVESTALIM - Programul național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare

Valoarea minimă a finanțării 500.000 de euro.

Energie verde – de la concept la implementare

Servicii complete de consultanță pentru investiții în energie verde: proiectare, accesare fonduri europene, implementare.

Finanțare nerambursabilă mediul privat

Fondurile europene și alte surse de finanțare nerambursabilă pot reprezenta o sursă semnificativă de capital pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor legate de energie verde sau alte domenii.

Sesiuni Q&A și One-to-one

Posibilitatea de a primi răspuns la întrebările adresate speakerilor și discuții unu-la-unu cu consultanții prezenți la eveniment.

Organizatori:

FABRICA DE CONSULTANȚĂ este consultantul tău pe termen lung în accesarea finanțărilor nerambursabile. Suntem aici să te ghidăm pas cu pas în această călătorie și să găsim împreună soluțiile potrivite pentru afacerea ta.

Ce ne recomandă? Peste 680 de proiecte implementate cu succes, peste 215 Milioane Euro finanțări atrase pentru clienții noștri și cei 16 ani de experiență în accesarea fondurilor nerambursabile.

De peste 16 ani oferim servicii specializate de consultanță în accesarea finanțărilor nerambursabile din fonduri europene, fonduri guvernamentale și alte surse. Parcurgem împreună cu clienții noștri fiecare pas de la etapa de idee la implementarea cu succes a proiectului:

  • Identificăm surse de finanțare;
  • Scriem și depunem proiecte finanțabile;
  • Implementăm proiecte câștigătoare.

ENERGOLOOP funcționează sub forma unui hub fotovoltaic și oferă soluții complete pentru finalizarea proiectelor de autoconsum în sectorul industrial din România, dar și pentru parcurile fotovoltaice. În doar șase luni de la înființare, Energoloop a finalizat proiecte cu o putere totală instalată de aproximativ 6 megawați, fiind contractați până la finalul acestui an încă 20 de megawați.

Startup-ul ENERGOLOOP răspunde provocărilor actuale și nevoilor viitoare pe piața de energie din surse regenerabile cu o abordare completă și adaptată până la ultimul detaliu pentru a se potrivi planurilor strategice ale companiilor de îmbunătățire a performanțelor energetice.

Serviciul începe prin stabilirea, alături de management, a obiectivului de independență energetică, definește resursele de potențial energetic disponibile și oferă servicii complete de autorizare – proiectare, furnizare de echipamente, racordare, punere în funcțiune și asistență în procesul de vânzare a energiei electrice produse.

Speakeri:

Liciniu Lupu

Liciuniu
LUPU

Fondator & CEO
Fabrica de Consultanță
eduar fariseu

Eduard
FARISEU

Fondator & CEO
ENERGOLOOP
Alexandru Dragomir

Alexandru
DRAGOMIR

Director Executiv
Fabrica de Consultanță
Sonia Bandrea

Sonia
BANDREA

Director Vânzări
Fabrica de Consultanță

PROGRAM ȘI TEMATICĂ:

Ora Tematică
12:00 – 12:30 Înregistrare participanți & Welcome coffee
12:30 – 12:35 Welcome message
12:35 – 12:45 Tema 1: Fondul pentru Modernizare în România
12:45-12:55 Tema 2: Viitorul e electric & parteneriat FdC &Energoloop
12:55 – 13.10 Pauză
13:10 – 13:20 Tema 3: Programul Regional Sud-Vest Oltenia
13:20 – 13.30 Tema 4: Programul Tranziție Justă
13:30 -13:40 Tema 5: Schema de ajutor de stat HG 807/2014
13:40- 13.50 Tema 6: CONSTRUCTPLUS - Programul național pentru dezvoltarea producției interne de produse și materiale de construcții
13:50-14:00 Tema 7: Investalim -Programul național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare
14:00 – 14:10 Q&A
14:10-14:30 Sesiuni one to one

10 AUGUST
ORA 12:00

Târgu Jiu
Riviera by Anna
Salon Premier

FORMULAR
ÎNSCRIERE

Rezervă-ți acum locul la conferința Fonduri Europene și Energie Verde. Surse de Finanțare Nerambursabilă și hai să facem împreună primii pași în direcția dezvoltării sustenabile a afacerii tale.

Participarea la conferință este gratuită, iar numărul de locuri este limitat.